Stromy jako samolepky na zeď

Strom s listím ve větru v různých provedeních jako samolepka na zeď

Podívej! Strom je na zdi! Ať už v v dětském pokoji, ložnici, v obývacím pokoji nebo v kuchyni, v koupelně a na chodbě, samolepky na zeď vytvoří kreativní design v každé místnosti Vašeho domova.

Všechny nástěnné samolepky – stejně jako stromy – jsou čerstvě vyrobené pro každou objednávku. Proto je možné zvolit barvu podle Vašeho výběru pro každý strom jednotlivě z mnoha různých odstínů. U motivů stromů, které jsou více barevné, mohou být kombinované dvě barvy (pro listy a kmen stromu) podle chuti. Jak barva kmene, tak barva listů jsou volně volitelné.

Barvy stromu mohou být zvoleny tak, aby odpovídaly dekoru. V místnosti ve stylu retro nejlépe zapadají odstíny hnědé a okrové. Z více než 22 barev, které si můžete vybrat, motiv kreativně přizpůsobíte zbytku místnosti.

Tip: Každý, kdo si není jistý, zda se požadovaná barva skutečně shoduje s barvou interiérového designu, si může bez závazku objednat vzorky barev.

Listy stromu ve větru jsou dodávány na samostatném archu. Lze je snadno oddělit nůžkami a nalepit na jakékoliv místo. Vzhledem k možnosti volného uspořádání listů, můžete jednoduše přilepit létající listy kolem stromu nebo až za roh místnosti a vytvořit tak více života v místnosti.

Strom není jen dekorace na stěnách dospělých. Dokonce i v mateřských školkách živý strom s barevnými listy vytváří dobrou náladu. Zejména v mateřských školách mohou být použity barvy a barevné kombinace, které se na jiných stěnách projeví příliš silně. Oči dětí milují odvážné barvy a barevné motivy.
Samolepky na zeď mají výhodu (například ve srovnání s tapetami), že je lze snadno odstranit, pokud se změní chuť dítěte. Například bílé stěny v mateřské škole mohou sloužit jako základna a mohou být snadno změněny novými motivy v pravidelných intervalech.

Samolepky na zeď Strom s listím ve větru
Samolepky na zeď Strom s listím ve větru

Napsat komentář